Skip to main content
Nyheter

Axel Andersen er nå FSSC 22000-sertifisert!

Av 13. juni 2022mai 16th, 2023Ingen kommentarer

Axel Andersen AS satte seg et høythengende mål om å oppnå FSSC 22000-sertifisering i løpet av 2022. Denne sertifiseringen bygger på to ISO-standarder, en teknisk standard og en standard for ledelsessystemet for trygg matproduksjon. I tillegg bygger den på FSSC 22000 v. 5.1, en tilleggstandard som var avgjørende for at denne sertifiseringen skulle bli godkjent av Global Food Safety Initiativ. FSSC 22000-sertifikatet er et bevis på at bedriften gjennomfører sine aktiviteter og har et ledelsessystem som ivaretar mattryggheten, samt iverksetter tiltak for å forebygge sabotasje og matsvindel.

KIWA Norge AS har vært ansvarlige for sertifiseringsprosessen, og på deres nettside kan man lese mer om kvalitetskravene for sertifiseringen. Les mer på Kiwa Norge.

Etter ca. 1 år med målrettet innsats, utvikling og arbeid med vårt kvalitetssystem, fikk Axel Andersen AS utstedt FSSC 22000-sertifikatet den 03.05.2022. Sertifikatet har har en gyldighet på 3 år og har en dynamisk funksjon som forplikter oss til å jobbe aktivt med å nå nye kvalitetsmål, kontinuerlig forbedring og utvikling av vårt kvalitetssystem for mattrygghet.

Med sertifikatet ønsker vi å vise våre interesseparter at vi stiller høye kvalitetskrav til oss selv og at det er bedriftens mål å utvikle oss i takt med fremtidens krav til kvalitet og mattrygghet.